To stawia sprawę w innym świetle

Schronisko na Paluchu wydało oświadczenie w sprawie pogryzienia Prykowskiej przez psa

Patrycja | dnia: 24-05-2020 | skomentuj

AKPA

Oceń

Niedawno pisaliśmy o niejakiej Aleksandrze Prykowskiej, która zaadoptowała psa ze schroniska, a ten dotkliwie ją pogryzł, w wyniku czego aktorka mogła stracić wzrok. Ponieważ na schronisko, z którego adoptowała psa, spadła fala hejtu i krytyki - Schronisko na Paluchu zdecydowało się zareagować i przedstawić swoją, prawdziwą, wersję wydarzeń. W tym celu pokazali również filmik, w którym Prykowska wypowiadała się o psie. Jednocześnie zapewnili, że każdy ma prawo do skorzystania z pomocy specjalistów pracujących dla schroniska. Jak można się domyślić - Prykowska nie zdecydowała się na skorzystanie z ich pomocy…

Schronisko na Paluchu o Aleksandrze Prykowskiej

Jak podaje Schronisko na Paluchu - Aleksandra Prykowska od samego początku wiedziała, z jakim psem ma do czynienia. W dodatku, aby to potwierdzieć, w swoim poście zamieścili link do wywiadu z aktorką, w której można usłyszeć jej wypowiedź na temat Logana:

Wybrałam Logana ze strony internetowej. Są przepiękne zdjęcie, wolontariusze robią wspaniałe materiały. Tam było napisane, że Logan może ugryźć, że jest pieskiem po przejściach, ale ja się w ogóle nie bałam. Myślę, że mnie nie ugryzie, jest bardzo mądry, a zwierzęta zazwyczaj gryzą, kiedy się bardzo boją